Succesverhalen van échte anpakkers

Succesverhalen van échte anpakkers die je voorgingen. Van een complete branding, drukwerk, logo ontwerpen, social media & branding fotografie. Scroll er eens doorheen en dan snap je dat ondernemers die investeren in een visuele identiteit echte anpakkers zijn.

Branding | drukwerk | fotografie

Bij Ons op Hommelink

Haal bij Bij Ons op Hommelink verse bloemen, vers vlees en melk van eigen koeien. Toon en Nienke startten in 2019 hun eigen boerderijwinkel naast de melkveeboerderij die zij runnen en daarbij mocht ik helpen met het ontwikkelen van de huisstijl. Een huisstijl die gezelligheid & vers uitstraalt, de boerderij weergeeft en nostalgisch maar modern is. Vervolgens heb ik meerdere ontwerpen mogen ontwerpen voor Bij Ons op Hommelink. Onder andere, de visite- en bedankkaartjes, cadeaubonnen, de fotografie, stickers, flyers en meer.

Fotografie | website

Foodstuff and More

Moderne gerechten met een verrassende twist.  Creaties, geïnspireerd door ruime ervaring, opgedaan in mooie zaken. Smaken van ver, regionale producten van gepassioneerde producenten. Ambachtelijk vakmanschap, mooie wijnen; traditioneel en ‘nieuwe wereld’.

Achterhoekse gastvrijheid en betrouwbaarheid met een vleugje Limburgse charme. Na een aantal jaren was de website van Foodstuff and more toe aan een vernieuwing. Doormiddel van nieuwe fotografie en het updaten van de huisstijl heb ik de website van Jürgen Korthout weer up to date mogen maken.

Drukwerk Hondenuitlaatservice Sanne

Drukwerk

Hondenuitlaatservice Sanne

Erve Kots styled weddingshoot

Fotografie

Erve Kots bruiloft

Branding

Snuggler

yoga marlies logo

Branding | drukwerk | website

Yoga Marlies

Als iemand haar oude huisstijl ontgroeid is, is het Yoga Marlies wel. Marlies startte 7 jaar geleden haar studio met kinderyoga. Met de jaren kwam er steeds meer vraag vanuit volwassenen naar haar yogalessen. Het afgelopen jaar heeft zij daarom besloten haar aanbod totaal om te gooien. Bekijk snel het resultaat van dit mooie traject!

Anpakkers die je voorgingen

Wil jij ook jouw naam hierboven zien? Aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wie weet spreken we elkaar snel!